Uusi Classic Pizza aukeaa Turkuun

Classic Pizza ja Makaronitehdas avaavat vuoden 2023 lopulla ravintolan saman katon alle Turun keskustaan

Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.

 

Pizzaravintoloiden tunnettu klassikko Classic Pizza ja itsetehdystä tuorepastasta valmistettuja annoksia tarjoava Makaronitehdas avaavat täysin uudet ravintolat Turun keskustaan vuoden 2023 lopulla. Hangosta lähtöisin olevat ravintolat ovat vuosien saatossa levittäytyneet ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta jopa Leville asti, ja nyt on aika ottaa haltuun myös Suomen Pariisi eli Turku. Classic Pizza on palvellut aiemmin jo Holiday Club Turun Caribiassa, mutta Makaronitehdas on täysin uusi tuttavuus Turussa – ja pian kumpikin löytyy Turun keskustasta.

 

”Perustamme jokaisen uuden ravintolan yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisenkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisuuden, jossa laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka ja osuva viinivalikoima tarjoillaan rautaisella ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä. Meille voi tulla sekä hengähtämään arjen keskellä että nauttimaan juhlahetkistä”, ketjupäällikkö Nea Kääriäinen kertoo.

 

Ravintolat avataan saman katon alle Hansakortteliin osoitteeseen Yliopistonkatu 18. Käynti jaettuun tilaan on samasta ovesta ja asiakkaat voivat tilata niin Classic Pizzan kuin Makaronitehtaankin annoksia samaan pöytään. Asiakaspaikkoja löytyy yhteensä 85 ja kesäaikaan ravintolat laajenevat lisäksi viihtyisälle ulkoterassille.

 

Tervetuloa nauttimaan!