VINPRODUCENTER

R&L LEGRAS

På Classic Pizza Restaurant vill vi komplettera matupplevelsen med utmärkta drycker. Ett lyckligt sammanträffande ledde till att vi lärde kända en dynamisk, vinproducerande företagarfamilj i Frankrike. På sin gård producerar de R&L Legras, en champange som sedan dess blivit vår huschampagne. Julien, Stéphanie, Théo och Evan är champagneproducenter I byn Chouilly. Syskonen representerar den sjätte generationen I en familj som odlat och producerat Grand Cru-champagne sedan 1808. Vinet som tillverkas med traditionella metoder och modern teknologi säljs i 56 Michelin-listade restauranger. Och hos oss på Classic Pizza Restaurant.
R&L Legras Grand Cru Blanc de Blancs är till 100% gjord på Chardonnaydruvor. Den är frisk, torr och har en lång eftersmak. Voilà!

Castillo de Monjardin

Castillo de Monjardin är belägen i nordvästra Navarra vid foten av Pyrenéerna nära gränsen till Frankrike. Castillo de Monjardin är familjeägd sedan 1988. Bodegas Castillo de Monjardin är engagerad att arbeta på sätt som respekterar miljön. Castillo de Monjardin har vunnit över 100 medaljer och pris.

FIND US ON SOCIAL MEDIA