Viinin tuottajat

R&L LEGRAS

 

 

Me Classic Pizza-ravintoloissa haluamme täydentää sekä arjen että juhlan ruokaelämyksiä hyvillä juomilla. Sattuman kautta tutustuimme nuoreen ja dynaamiseen yrittäjäperheeseen, joka tuottaa Ranskan tilallaan R&L Legras-samppanjaa, josta on muodostunut nimikkosamppanjamme. Julién, Stéphanie, Théo ja Evan viljelevät ja valmistavat Chouillyn kylässä Champagnessa Grand Cru-samppanjaa. Sisarukset edustavat kuudetta sukupolvea perheessä, jonka juuret ulottuvat talon perustamisvuoteen 1808. Perinteitä kunnioittaen ja nykyaikaa hyödyntäen he valmistavat viiniä, joka on myynnissä 56 Michelin-ravintolassa ympäri maailmaa. Ja nyt myös meillä.
R&L Legras Grand Cru Blanc de Blancs-samppanja on tehty 100% Chardonnay-rypäleistä. Se on kuiva, rehevä ja pitkä maultaan. Voilà!

Castillo Monjardin

Castillo de Monjardin

 

 

Castillo de Monjardinin tila sijaitsee Navarrasta luoteeseen Pyreneiden juurella, Ranskan rajan läheisyydessä. Castillo de Monjardin on perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1988. Bodegas Castillo de Monjardin on vannoutunut työskentelemään ainoastaan luontoa kunnioittavilla tavoilla. Castillo de Monjardinin viinit ovat saaneet yli 100 mitalia ja tunnustusta.

FIND US ON SOCIAL MEDIA