Siirry sisältöön

Lahjakortti 

Anna lahja, joka maistuu ja ilahduttaa – valitse Classic Pizzan lahjakortti! 

Classic Pizzan lahjakortti on täydellinen tapa ilahduttaa ystävää tai itseäsi ja tarjota monipuolisia makuelämyksiä. Lahjakorttiemme avulla voit nauttia herkullisista hetkistä Classic Pizzan lisäksi kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Olipa kyseessä sitten rento lounas, juhlava illallinen tai virkistävä kahvihetki – lahjakorteilla voit valita kattavasta ravintolavalikoimastamme mieleisesi. 

Fyysiset lahjakortit ostat kätevästi ravintoloistamme ja digitaaliset lahjakortit ostat nopeasti sovelluksistamme sekä Food & Events -sivujen nettiselainversiosta.

Näin ostat lahjakortin:

Voit ostaa lahjakortin suoraan Restelin operoimista ravintoloista (fyysiset lahjakortit) tai näppärästi Food&Events verkkokaupan kautta (digitaaliset lahjakortit). Voit myös lisätä fyysisen lahjakorttimme sovelluksiisi, jolloin se toimii digitaalisen lahjakortin tavoin. Digitaalinen lahjakortti toimii ainoastaan suomalaisissa puhelinnumeroissa (puhelinnumeroissa, jotka alkavat maakohtaisella puhelinkoodilla +358). 

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ostat esimerkiksi Classic Pizza -brändin lahjakortin, voit käyttää lahjakortin Classic Pizzan lisäksi myös muissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Lahjakortti toimii maksuvälineenä niin kassalla, itsepalvelukassalla tai sovelluksessa. 

  1. Digitaalisen lahjakortin ostaaksesi Food&Events nettiselainversiosta, siirry tänne
  2. Klikkaa oikealta yläreunasta Lahjakortti-ikonia.
  3. Valitse haluamasi summa, syötä vastaanottajan tiedot ja haluamasi viesti sekä täytä omat tietosi
  4. Voit ajastaa lahjakortin lähtemään heti tai vasta myöhemmin. Lopuksi maksa lahjakortti.

Huom! Lahjakortti ei käy Classic Pizza Levillä eikä Holiday Clubin operoimissa Classic Pizzoissa (Caribia, Katinkulta, Saimaa, Tampereen Kylpylä). Lisäksi lahjakortit käyvät toistaiseksi maksuvälineenä vain BURGER KING® -ravintoloiden itsepalvelukassoilla sekä Burger King sovelluksessa. Lahjakortti ei ole myöskään käytettävissä Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman, Tallink Shuttle -laivojen tai Keskon operoimissa ravintoloissa BURGER KING® -ravintoloissa (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie). 

Tutustu Restel lahjakorttien käyttöä koskeviin ehtoihin täältä.