Tomatsås, riven mozzarella och färsk basilika.
Tomatsås, riven mozzarella och malet notkött.
Tomatsås, veganost, grillad aubergine, soltorkade tomater, färska shiitakesvampar, lök och färskt basilika.
Tomatsås, riven mozzarella, rökt skinka, räkor och färska champinjoner.
Tomatsås, riven mozzarella, Prosciuttoskinka, färsk tomat och blåmögelost.
Tomatsås, riven mozzarella, salami, fetaost, färsk paprika och lök.
Tomatsås, riven mozzarella, pepperoni, färsk tomat och blåmögelost.
Tomatsås, riven mozzarella, tonfisk, räkor, lök och kapris.
Eldig salsasås, riven mozzarella, salami, knaprig bacon, kryddgurka och jalapeno.
Tomatsås, riven mozzarella, rökt skinka, blåmögelost och ananas.
Tomatsås, riven mozzarella, grillad kyckling, knaprig bacon, BBQ-sås och ananas.
Tomatsås, riven mozzarella, färsk tomat, getost, toppad med rucola, Prosciutto och balsamico.
Mindre pizza för barn. Tomatsås, riven mozzarella och en valfri fyllning.
Tomatsås, riven mozzarella och fritt val av tre olika fyllningar.
En kall förrättspizza av den spanska Michelinkocken Dani Garcia. Ett liten pizzabotten med wasabi-ingefärs-crème fraiche, kallrökt regnbågsforell, kapris, rödlök, tomat, paprika, lime och olivolja. Passar utmärkt också med champagne!
Tomatsås, riven mozzarella, riven rödbeta, blåmögelost, solrosfrön, tomatsmetana, rucola, sesamsås och honung.
Rucola, riven mozzarella, färska shiitakesvampar, färska champinjoner, rödlök och tryffelsmakande solrosolja.
Eldig salsasås, riven mozzarella, jalapeno, flodkräftor, tomat, rödlök, färsk basilika och chilimajonnäs.
Tomatsås, riven mozzarella, knaprig bacon, tomat, stekt ägg och färsk basilika.
Eldig salsasås, riven mozzarella, racletteost, knaprig bacon, bratwurst, kryddgurka och pepparrotssmetana. Ja Voll!
Eldig salsasås, riven mozzarella, grillad kyckling, curry, räkor, färska champinjoner, kokosmjölk och lime-korianderolja.
Tomatsås, riven mozzarella, kallrökt regnbågsforell, lök, caviart, créme fraiche och rucola.
Tomatsås, riven mozzarella, kallrökt ren, brödost, tranbär och hjortronsylt.
Knaprig isbergssallad och rucola. Dessutom tre valfria fyllningar och en sås.
Knaprig isbergsallad, rucola, rödlök, getost, solrosfrön och knaprig bacon i ingefärssås.
Knaprig isbergssallad, rucola, färsk basilika, soltorkade tomater, färska champinjoner och flodkräftor i chilimajonnäs.
R&L Legras / Chardonnay / Champagne / France. -Torr, frodig, lång, en champagne större än livet.
Laurent-Perrier / Champagne / France. Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir – Mycket torr, balanserad, lätt och friskt syrlig.
Gonzales Byass / D.O. Cava / Spain. Macabeo, Parellada, Xarel-Io – En mycket torr, frisk och mjuk cava.
Torr, balanserad, rund och sofistikerad.
Castillo Monjardin / Navarra / Spain. Chardonnay – Torrt, komplext, elegant, fräsch och utmärkt vin.
Karl May / Rheinhessen / Germany. Riesling – Ekologiskt. En ung och fruktig Riesling med fräscha mineral toner samt sitrus, honung och melon.
Romagnoli Bianco / Emilia IGT / Italy. Chardonnay, Sauvignon Blanc – Fräscht och fruktigt med toner av gröna äpplen.
Weinrieder / Niederrösterre / Austria. Grüner Veltliner – Ett lätt vin med toner av örter, fräsch fruktighet och syror.
Castillo Monjardin / Navarra / Spain. Tempranillo – Medelfylligt, rikligt, behagligt och elegant.
Parras / Douro / Portugal. Tinta Barroca, Touriga Franca, Tinta Roriz – Vinet är en balanserad kombination av mogen fruktighet, syror och vaniljaromer.
Villa Puccini / Toscana / Italy. Sangiovese 80%, Ciliegiolo 10%, Cabernet Sauvignon 10% – Djup rubin röd. Ett robust vin med körsbärs och hallon karaktärer samt silkes mjuka tanniner.
Vina Casa Silva / Colchaluga Valley / Chile. Cabernet Sauvignon, Carmere – Ansvarsfullt producerad. Medelfylligt vin, med bra syror och mjuka tanniner.
Castillo Monjardin / Navarra / Spain. Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot – Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot – Fylligt, komplext, långt vin med smak av läder.
Mozzarellaosten vi använder är 100% laktosfri, och passar då alla. Om mjölkprudukter inte passar dig, rekommenderar vi att byta ut osten till veganost eller rödbeta, som ger en trevlig fuktighet och smak till pizzan. Vår personal hjälper dig gärna med dina val i restaurangen.
Våra pizzabotten innehåller inga animaliska produkter, inte heller mjölkprodukter eller ägg. Du kan bygga upp en pizza som passar din diet med hjälp av vår personal.
Vi vet att det kräver kompromisser att ta hand om sig själv, men lite nöje då och då skadar ingen. Pizza passar även i hälsosamma dieter, och med olika fyllningar kan man lätt få en lättare version av pizzan. Till köttälskare rekommenderar vi salami och bacon, och till dem som söker efter något lite lättare ruccola och shiitakesvampar. Var Idiootto och välj dina egna fyllningar, vår personal hjälper dig hjärna med dina val.
Vi bakar våra glutenfria pizzabotten själv i varje restaurang. I dem använder vi mjöl som inte är naturligt glutenfria men passar de flesta med celiaki. Vi bakar glutenfria pizzabottnen I samma utrymmen, där vi använder vanligt vetemjöl, och därför finns det en liten risk, at ten liten mängd vetedamm hamnar I de glutenfria pizzabottnen. Förståss försöker vi göra kontaminationsrisken så liten som möjlig. Glutenfria pizzabottnen bakas på ett rent smörpapper i pizzaugnen, som håller bottnet separat från mjölen. Som fyllningar använder vi samma råvaror som till våra andra pizzor.
4,5%
4,5%
4,6%
3,8%
4,5%
4,7%
5%
4,5%
4,7%
4,5%
5,5%