MENU
Priser och menyer varierar beroende på restaurang.
Till förrätt eller för dela till liten hunger: En kall förrättspizza av den spanska Michelinkocken. Ett liten pizzabotten med wasabi-ingefärs, crème fraiche, kallrökt regnbågsforell, kapris, rödlök, tomat, paprika, lime och olivolja.
Krispig sallad, rödlök, oliver, fetaost och balsamvinäger.
Krispig sallad, rucola, soltorkade tomater, rödlök, buffelmozzarella, solrosfrön och olivolja. Vi rekommenderar lufttorkad skinka som extra fyllning.
Krispig sallad, rucola, färsk basilika, soltorkade tomater, oliver, flodkräftor och lime- och koriandersås.
Krispig sallad och rucola. Dessutom tre valfria fyllningar och en sås.
Riven rödbeta, Aura blåmögelost, solrosfrön, tomatsmetana, rucola, sesamsås och honung.
Rucola, färska champinjoner och shiitakesvampar, rödlök och tryffelolja. Vit pizza som inte innehåller tomatsås.
Eldig salsasås, riven mozzarella, jalapeno, flodkräftor, tomat, rödlök, färsk basilika och chilimajonnäs.
Eldig salsasås, racletteost, knaprig bacon, bratwurst, kryddgurka och pepparrotssmetana. Ja Voll!
Eldig salsasås, grillad kyckling, curry, räkor, färska champinjoner, kokosmjölk och lime-korianderolja.
Kallrökt regnbågsforell, lök, crème fraiche, toppad med caviart och rucola.
Kallrökt ren, brödost, tranbär och hjortronsylt.
Lufttorkad skinka, tomat och Aura blåmögelost.
Färsk basilika. Vi rekommenderar buffelmozzarella som extra fyllning +3 €
Inhemskt malet notkött.
Veganost, grillade kronärtskockor, soltorkade tomater, färska shiitakesvampar, lök och färsk basilika.
Buffelmozzarella, racletteost, Aura blåmögelost och färsk basilika.
Kryddiga bondbönor eller köttfärs av nöt enligt eget val. Eldig salsasås, rödlök, soltorkade tomater, sallad och lime- och korianderolja. Vi rekommenderar bacon och inlagd gurka
Salami, fetaost, paprika och lök.
Pepperoni, tomat och Aura blåmögelost.
Tonfisk, räkor, lök och kapris.
Eldig salsasås, salami, knaprig bacon, kryddgurka och jalapeno.
Palvad skinka, Aura blåmögelost och ananas.
Grillad kyckling, knaprig bacon, BBQ-sås och ananas.
Tomat, getost, toppad med rucola, lufttorkad skinka och balsamico.
Tre valfria fyllningar.
En mindre pizza för barn. Två valfria fyllningar.
Skivad skinka, räkor och färska champinjoner.
Du kan också välja en pizzabotten som är gjord enbart med glutenfria ingredienser. Vi tillreder alla våra pizzor inom ett utrymme var man också använder vetemjöl och på grund av detta finns det en risk för korskontaminering. Våra glutenfria pizzabottnar gräddas alltid på ett rent bakplåtspapper i pizzaugnen, vilket håller bottnen åtskilda från annat mjöl. Som fyllning använder vi samma ingredienser som i våra övriga pizzor.
Vi vet att det kräver kompromisser att ta hand om sig själv, men lite nöje då och då skadar ingen. Pizza passar även i hälsosamma dieter, och med olika fyllningar kan man lätt få en lättare version av pizzan. Till köttälskare rekommenderar vi salami och bacon, och till dem som söker efter något lite lättare ruccola och shiitakesvampar. Välj dina favorit toppings för din egen Pizza Preferita.
Våra pizzabotten innehåller inga animaliska produkter, inte heller mjölkprodukter eller ägg. Du kan bygga upp en pizza som passar din diet med hjälp av vår personal.
Mozzarellaosten vi använder är 100% laktosfri, och passar då alla. Om mjölkprudukter inte passar dig, rekommenderar vi att byta ut osten till veganost eller rödbeta, som ger en trevlig fuktighet och smak till pizzan. Vår personal hjälper dig gärna med dina val i restaurangen.
Fyllig chokladbakelse som smälter i munnen och sorbet.
Varm bondost, hjortronsylt och passionsfruktsglass.
Liten pizzabotten med Nutella, säsongens bär och mintchokladglass.
Gräddglass smaksatt med Limoncello-citronlikör som producerats på familjegårdar i Italien. Produkten innehåller alkohol och lämpar sig därför endast för vuxna (alkoholhalt 4 %). Detta hittar du ingen annanstans!
Gräddglass med fräsch smak av passionsfrukt.
Krämig gräddglass med smak av mintchoklad.
Santas Ice Cream -artesanglass från Åbo är märkt med
Nyckelflaggan och har en stor andel inhemska råvaror.
R&L Legras, AC Champagne, France. 100% Chardonnay. Outstanding dry and elegant champagne.
R&L Legras, AC Champagne, France. 100% Chardonnay. Limited edition!
Le Contesse, DOC Prosecco, Italy. 100% Glera, Gold medal Berliner Wine Trophy 2021. Brut, medium acidic, citrus & honey melon notes
Leitz, Germany | Medium-dry, acidic, green apple notes.
R&L Legras, AC Champagne, France. Chardonnay, Pinot Noir. Super flavorful rosé with intense raspberry compote flavor.
12 cl | 75 cl
Usa, California, Lodi. Zinfandel, Petit Sirah, Syrah. Full-bodied, dark cherry, raspberry jam, vanilla & black pepper notes
New Zealand, Marlborough. 100% Pinot Noir. Medium-bodied, medium tannic, berry notes, spicy.
Italy, Veneto, DOC Valpolicella Classico Superiore. Corvina, Molinara, Rondinella. Medium-bodied, medium tannic, dark cherry fig & herbal notes, hint of mocha.
Spain, Vino de la Tierra Castilla. 100% Tempranillo. Medium-bodied, black fruit and liquorice aromas.
Spain, Valencia. 100% Garnacha. Medium-bodied, velvety tannic, balanced acidity, long berry flavoured aftertaste.
Italy, IGP Puglia. 100% Primitivo. Full bodied, luscious & jammy, slightly spicy.
Italy, DOCG Toscana. 100% Sangiovese. Medium-bodied, sour cherry & cranberry notes.
12 cl | 75 cl
Spain, Vino de la Tierra Castilla. 100% Airen. Dry, white fruits and citrus.
Italy, IGT Marche. 100% Pecorino. Dry, acidic, green pear and ripe pineapple notes.
Italy, IGP Puglia. 100% Pinot Grigio. Dry, fresh fruit, crisp and balanced acidic
Spain, Galicia, D.O. Rias Baixas. 100% Albariño. Medium dry, medium acidic, fruity, citrus & peach notes.
France, Lanquedoc Roussillon. Grenache Noir, Syrah. Dry, acidic, strawberry & wild berries notes.