MENU
*Våra Holiday Club restaurangers priser är listade separat på denna sida
*Våra Holiday Club restaurangers priser är listade separat på denna sida
Tomatsås, riven mozzarella och färsk basilika.
Tomatsås, riven mozzarella och inhemskt malet notkött.
Tomatsås, veganost, grillade kronärtskockor, soltorkade tomater, färska shiitakesvampar, lök och färsk basilika.
Tomatsås, riven mozzarella, skivad skinka, räkor och färska champinjoner.
Tomatsås, riven mozzarella, lufttorkad skinka, tomat och Aura blåmögelost.
Tomatsås, riven mozzarella, salami, fetaost, paprika och lök.
Tomatsås, riven mozzarella, pepperoni, tomat och Aura blåmögelost.
Tomatsås, riven mozzarella, tonfisk, räkor, lök och kapris.
Eldig salsasås, riven mozzarella, kryddiga bondbönör, rödlök, tomat, paprika och lime. Du kan få en vegansk pizza genom att byta från mozzarella till vegansk ost.
Eldig salsasås, riven mozzarella, salami, knaprig bacon, kryddgurka och jalapeno.
Tomatsås, riven mozzarella, palvad skinka, Aura blåmögelost och ananas.
Tomatsås, riven mozzarella, grillad kyckling, knaprig bacon, BBQ-sås och ananas.
Tomatsås, riven mozzarella, tomat, getost, toppad med rucola, lufttorkad skinka och balsamico.
Mindre pizza för barn. Tomatsås, riven mozzarella och en valfri fyllning.
Tomatsås, riven mozzarella och tre valfria fyllningar.
Tomatsås, riven mozzarella, riven rödbeta, Aura blåmögelost, solrosfrön, tomatsmetana, rucola, sesamsås och honung.
Rucola, riven mozzarella, färska champinjoner och shiitakesvampar, rödlök och tryffelolja.
Eldig salsasås, riven mozzarella, jalapeno, flodkräftor, tomat, rödlök, färsk basilika och chilimajonnäs.
Eldig salsasås, riven mozzarella, racletteost, knaprig bacon, bratwurst, kryddgurka och pepparrotssmetana. Ja Voll!
Eldig salsasås, riven mozzarella, grillad kyckling, curry, räkor, färska champinjoner, kokosmjölk och lime-korianderolja.
Tomatsås, riven mozzarella, kallrökt regnbågsforell, lök, crème fraiche, toppad med caviart och rucola.
Tomatsås, riven mozzarella, kallrökt ren, brödost, tranbär och hjortronsylt.
Ett liten pizzabotten med wasabi-ingefärs, crème fraiche, kallrökt regnbågsforell, kapris, rödlök, tomat, paprika, lime och olivolja.
Krispig isbergssallad, rucola och tre valfria fyllningar och en dressing.
Krispig isbergsallad, rucola, rödlök, getost, solrosfrön och knaprig bacon i ingefärssås.
Krispig isbergssallad, rucola, färsk basilika, soltorkade tomater, färska champinjoner och flodkräftor i chilimajonnäs och balsamico.
Mozzarellaosten vi använder är 100% laktosfri, och passar då alla. Om mjölkprudukter inte passar dig, rekommenderar vi att byta ut osten till veganost eller rödbeta, som ger en trevlig fuktighet och smak till pizzan. Vår personal hjälper dig gärna med dina val i restaurangen.
Våra pizzabotten innehåller inga animaliska produkter, inte heller mjölkprodukter eller ägg. Du kan bygga upp en pizza som passar din diet med hjälp av vår personal.
Vi vet att det kräver kompromisser att ta hand om sig själv, men lite nöje då och då skadar ingen. Pizza passar även i hälsosamma dieter, och med olika fyllningar kan man lätt få en lättare version av pizzan. Till köttälskare rekommenderar vi salami och bacon, och till dem som söker efter något lite lättare ruccola och shiitakesvampar. Var Idiootto och välj dina egna fyllningar, vår personal hjälper dig hjärna med dina val.
Du kan också välja en pizzabotten som är gjord enbart med glutenfria ingredienser. Vi tillreder alla våra pizzor inom ett utrymme var man också använder vetemjöl och på grund av detta finns det en risk för korskontaminering. Våra glutenfria pizzabottnar gräddas alltid på ett rent bakplåtspapper i pizzaugnen, vilket håller bottnen åtskilda från annat mjöl. Som fyllning använder vi samma ingredienser som i våra övriga pizzor.
10 cl | 37,5 cl | 75 cl
R&L Legras, AC Champagne, France 100% Chardonnay Outstanding dry and elegant champagne.
R&L Legras, AC Champagne, France 100% Chardonnay | Limited edition Very dry, stylish and elegant, rich and toasty.
Le Contesse, DOC Prosecco, Italy | 100% Glera Gold medal Berliner Wine Trophy 2021 | Brut, medium acidic, citrus & honey melon notes.
Leitz, Germany | Medium-dry, acidic, green apple notes.
12 cl | 75 cl
Bodegas Penascal, Penascal, Spain | 100% Tempranillo | Vegan & Organic. Dry, medium acidic, fruity & silky taste.
12 cl | 75 cl
Karl May, Rheinhessen, Germany | 100% Riesling | Vegan & organic wine | Medium-dry, acidic, fruity, honey notes.
Pasqua, Veneto, Italy | 100% Pinot Grigio | Dry, medium acidic, fruity, tropical fruit notes.
Romagnoli, Emilia IGT, Italy | Sauvignon Blanc, Chardonnay | Dry, crisp and fruity. 96 pts Luca Maroni
Vignobles Despagne, Bordeaux, France | 100% Sauvignon / Blanc Dry, fresh fruit, crisp and lively minerality.
La Trucha | D.O. Rias Baixas | Spain | 100% Albarino | Dry, soft, rich taste with balanced acids.
12 cl | 75 cl
Ville di Antane, Veneto, Italy | Corvina, Corvione & Rondinella | Medium-bodied, spicy, cherry notes, vegan wine.
Jean-Luc Baldès, AC Cahors, France | 100% Malbec | Full-bodied, ripe, fruity and silky tannins.
Messer del Fauno, DOC Sicilia, Italy | 100% Nero d’Avola | Full-bodied, luscious & jammy.
Villa Puccini, Toscana IGT, Italy | Sangiovese, Ciliegiolo, Cabernet Sauvignon | Medium-bodied, smooth & fruity.
Castillo Monjardin, Navarra, Spain | 100% Tempranillo
Michael David Winery, Lodi California, Usa | Syrah, Petite Syrah, Cinsault | Full-bodied, luscious & jammy, an outstanding wine!
5%
7%
4,4%
4,6%
4,7%
4,5%
4,4%
4,7%
4,7%
4,5%
5,5%
25 cl | 40 cl