Siirry sisältöön

Tarinamme

FILOSOFIAMME

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen.

Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.

TARINAMME

Aloitimme iloisessa ja rennossa Hangossa perheyrityksenä vuonna 1996. Nyt 25 vuotta ja lukemattomia pizzoja myöhemmin, ideamme toimii edelleen: Tarjoamme pizzaa jota ei muualta Suomesta saa.

Hangon ravintolastamme on tullut klassikko, joka on yhtä suosittu nyt kuin hohtaessaan uutuuttaan. Perustamme jokaisen uuden ravintolamme yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisemme. Valitsemme ravintoloille paikkoja, joissa voimme olla aidosti läsnä ja saamme tehdä sitä minkä parhaiten osaamme: Pyörittää mahdollisimman laadukkaita pizzoja osaksi ihmisten arkea ja juhlaa. Me olemme aina halunneet tuntea asiakkaamme. Menestys on seurausta ilosta.

Classic Pizza Restaurant on pian osa yhä useampaa kylää ja kaupunkia, jotta mahdollisimman moni saisi nauttia paremmasta pizzasta! Kun on kerran maistanut täydellisyyttä, on keskivertoon hieman vaikea palata. Vuosien mittaan Classic Pizza Restaurantin pizzat ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien Glorian Ruoka&Viini -palkinnon Suomen parhaasta pizzasta. Menestyksestä huolimatta koetamme säilyttää tinkimättömän asenteemme ja pitää jauhopeukalomme vetreinä. Olet lämpimästi tervetullut Classic Pizza Restaurantiin! Moikataan, kun tavataan.