Siirry sisältöön

Uusi ravintola Turkuun

CLASSIC PIZZA JA MAKARONITEHDAS AVASIVAT SAMAN KATON ALLE

Uudet ravintolat tuovat Turun sydämeen, Hansakortteliin, herkullisia makuja ja laadukkaita raaka-aineita pizzojen ja pastojen muodossa.

Pizzaravintoloiden tunnettu klassikko Classic Pizza ja itsetehdystä tuorepastasta valmistettuja annoksia tarjoava Makaronitehdas avasivat täysin uudet ravintolat Turun keskustaan joulukuussa 2023. Hangosta lähtöisin olevat ravintolat ovat vuosien saatossa levittäytyneet ympäri Suomen, pääkaupunkiseudulta jopa Leville asti, ja nyt on aika ottaa haltuun myös Suomen Pariisi eli Turku. Classic Pizza on palvellut aiemmin jo Holiday Club Turun Caribiassa, mutta Makaronitehdas on täysin uusi tuttavuus Turussa – ja nyt kumpikin löytyy samasta toimitilasta Turun keskustasta.

”Perustamme jokaisen uuden ravintolan yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisenkin. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisuuden, jossa laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka ja osuva viinivalikoima tarjoillaan rautaisella ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä. Meille voi tulla sekä hengähtämään arjen keskellä että nauttimaan juhlahetkistä”, ketjupäällikkö Nea Kääriäinen kertoo.

Molempien brändien ravintolat avattiin saman katon alle Hansakortteliin osoitteeseen Yliopistonkatu 18. Käynti jaettuun tilaan on samasta ovesta ja asiakkaat voivat tilata niin Classic Pizzan kuin Makaronitehtaankin annoksia samaan pöytään ja laskuun. Asiakaspaikkoja löytyy yhteensä 85 ja kesäaikaan ravintolat laajenevat lisäksi viihtyisälle ulkoterassille.

Tervetuloa nauttimaan!

TARINAMME

Aloitimme iloisessa ja rennossa Hangossa perheyrityksenä vuonna 1996. Nyt 25 vuotta ja lukemattomia pizzoja myöhemmin, ideamme toimii edelleen: Tarjoamme pizzaa jota ei muualta Suomesta saa.

Classic Pizza Restaurant on pian osa yhä useampaa kylää ja kaupunkia, jotta mahdollisimman moni saisi nauttia paremmasta pizzasta! Kun on kerran maistanut täydellisyyttä, on keskivertoon hieman vaikea palata. Vuosien mittaan Classic Pizza Restaurantin pizzat ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien Glorian Ruoka&Viini -palkinnon Suomen parhaasta pizzasta. Menestyksestä huolimatta koetamme säilyttää tinkimättömän asenteemme ja pitää jauhopeukalomme vetreinä. Olet lämpimästi tervetullut Classic Pizza Restaurantiin! Moikataan, kun tavataan.